Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:93250 kpl

U-pennut, 1 uros ja 3 narttua

 

almaliini.jpg nick.jpg

Pentueen emä Simpuran Samettisilmä "Alma

Pentueen isä Purka´s Nick "Nikke"

 

31.08.2010 U-pennut eli Unelmat ovat syntyneet. Synnytys kävi vauhdikkaasti ja Alma hoiti hommat hienosti itse. Maailmaan putkahti 3 tyttöä ja 1 poika. Pennut ovat jo varattuja ja uudet kodit tiedossa. Alma ja pennut voivat hyvin, pennut ovat hyvin virkeitä, eläväisiä ja jänteviä pieniä epeleitä!

01.09.2010 Pennuista on otettu ensimmäiset kuvat, niitä löytyy Picasasta. Pentujen painot ovat lähteneet kaikilla jo nousemaan, hyvältä siis näyttää. Alla vielä yksittäiskuvat.

02.09.2010 U-pentueen viralliset nimet on ainakin alustavasti päätetty, nimet näkyvät kuvien vieressä. Pentujen painot ovat nousseet hurjaa vauhtia, esim. pojan paino on noussut 49 g! Syntyessään ne painoivat 170 - 200 g, nyt kaikki ovat reippaasti yli 200-grammaisia. Kuva-albumiin on lisätty jokaisesta kuva kämmenelläni, vielä mahtuu siihen hyvin ja hetken jopa olivat paikoillaan masu täynnä maitoa.

07.09.2010 Unelmat ovat nyt viikon ikäisiä. Kaikkien painot ovat reilusti tuplaantuneet, eka tyttö painaa jo reilusti yli 400 g ja muut hieman alta. Pennut näyttävätkin melkoisilta pullukoilta. Alma hoitaa pentuja hyvin, mutta käy pentujen nukkuessa pikaisesti ajamassa pelloilta peurat pois ja peuhaa russeli-Onnin kanssa. Veljeni tyttäret Iina ja Eevi ovat keksineet Unelmille väliaikaiset kutsumanimet, näin on helpompi tietää, kenestä kulloinkin on kyse. Uudet omistajat saavat tietysti sitten keksiä pennuille omat nimet.

16.09.2010 U-pennut ovat reilut kaksi viikkoja vanhoja. Maija on saavuttanut jo 800 g rajan, kaikki muutkin ovat reilusti yli 700 g painoisia. Tatu on saanut perheeltään uuden kutsumanimen ja on tästä lähtien Mikki. Mikin tulevat omistajat pääsivät tänään kurkkaamaan pentusia, kiva kun kävitte! Perheen lapset jo malttamattomina odottelevat syyslomaa ja Mikin kotiintuloa. Tyttöjä tullaan katsomaan sunnuntaina ;) Kaikkien pentujen silmät ovat jo auenneet ja haparoivia ensiaskeleita otetaan, nopeimpana Maija. Picasaan on lisätty uusia kuvia. Parin viikon takaisiin kuviin verrattuna pennut näyttävätkin melkoisen pulleilta palleroilta ja hyvä niin!

26.09.2010 Unelmat ovat jo "leikki-ikäisiä", maailma avartuu pentulaatikon ulkopuolelle. Tänään on otettu paljon uusia kuvia Picasa-albumiin. Pennut ovat jo kovin liikkuvaisia, leikkejä harjoitellaan ja monenlaisia ääniä jo päästellään. Pennut painavat jo 1,2 - 1,3 kg, kaikki kasvavat tasaiseen tahtiin. Pennut on madotettu ja kynnet leikattu. Tällä viikolla pennut ovat totutelleet kiinteään ruokaan, hyvin maistuu niin liotetut nappulat kuin lihakasvispullatkin.

29.09.2010 Pennut ovat täyttäneet neljä viikkoa. Tänään oli aurinkoinen ja tyyni ilta, pennut pääsivät ensimmäistä kertaa ulos. Kavereina olivat Alma, Onni, Iitu ja Sani. Pennut olivat reippaita ja rohkeita, hieman kyllä välillä tärisytti ja vingututti. Sisään tullessa pennut saivat pentupannat kaulaansa: Mikille sininen, Fridalle kirkkaanpunainen, Daisylle vaaleanpunainen ja Saralle violetti. Niin, pennuilla on nyt kaikilla viralliset nimet ja samalla uudet kodit on päätetty ainakin alustavasti. Jännän illan jälkeen pikkuiset väsähtivät yksi kerrallaan ja niinpä kaverukset kannettiin kotipesään nukkumaan. Uusia kuvia laitettu Picasa-albumiin

16.10.2010 Viikonloppu on ollut ihanan vauhdikas näiden pienten riiviöiden kanssa ja neljän aikuisen koiran kanssa (olen ollut maalla omien koirieni kanssa hoitamassa pentuja ja kotiväen koiria ja lapsia, kun vanhemmat ovat reissussa). Pennut leikkivät, murisevat, nahistelevat keskenään ja sitten taas nukahdetaan ylimpinä ystävinä yhteen kasaan. Uusia kuvia näistä jo melkein luovutusikäisistä laitettu taas Picasa-albumiin. Mikki painaa parisen kiloa, tyttelit tasaisesti vähän vähemmän. Pennut kävivät torstaina eläinlääkärissä tarkastuksessa ja sirutuksessa, kohta ovat valmiita lähtemään uusiin koteihinsa ;)

 

unelma1.jpg

SIMPURAN UNELMASTA TOTTA, tyttö

"Frida"

 

unelma2.jpg

SIMPURAN USKO UNELMIIN, poika

"Mikki"

 

unelma3.jpg

SIMPURAN UNELMA ONNESTA, tyttö

"Daisy"

 

unelma4.jpg

SIMPURAN UNELMIEN TAIKAA, tyttö

"Sara"