Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:93233 kpl

Kuulumisia 2010

 

18.07.2010 Simpuran Ilona Onneli "Ilona" osallistui Mäntsälän näyttelyyn 17.07.2010, tuomarina tanskalainen Hans-Erik Pedersen. Ilona sai hienosti ensimmäisestä virallisesta näyttelystään arvosanan ERInomainen. Onnittelut Ilonalle ja Mirkalle! Tästä on hyvä jatkaa ;)
06.03.2010

Talo on tyhjentynyt pennuista, kivoja kuulumisia ja kuvia olen saanut uusilta omistajilta. Kuluneella viikolla Sani ja Iitu olivat hiihtolomalla ystäväperheen lasten kavereina. Olipa outoa olla ilman yhtään koiraa! No, eilen hain koiruudet kotiin ja nyt jatketaan taas normaalia arkea hetken aikaa. Iitu on selvästi pieniin päin, mutta jaksaa oikein hyvin vielä lenkkeillä.
 

17.01.2010    Tänään saimme vierailulle Tommyn "pikkuveljen" Ruutin Iitulle sulhoksi. Tommy oli mukana saattamassa ja kokenut herrasmies meille kertoikin, että vielä tänään ei kannata alkaa Iitun kanssa lemmenleikkejä ainakaan tosissaan. Ruuti olisi kyllä jo nyt hieman erimieltä, mutta Iitu antaa vielä kaverin odottaa. Nuoripari kuitenkin leikkii yhdessä innokkaasti ja sikäli kaikki näyttää ihan lupaavalta. Palataan asiaan....