Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:93233 kpl

Kuulumiset 2009

 

27.12.2009

Sanin synnytys lähenee. Lämmöt ovsani_tapanina.jpgat alkaneet seilailla
edestakaisin ja viime yönä Sani nukkui hieman levottomasti.
Jotain alkaa siis pikku hiljaa tapahtumaan ;)

Sani hakee edelleen lämpöä ja läheisyyttä meiltä ihmisiltä ja silmin nähden nauttii silittelystä. Joulupäivänä ensimmäisen kerran näimme pentujen liikkeet, pieniä kumpuja kohoili ympäri vatsaa, onhan siellä 20 jalkaa myllertämässä.

Joulun pyhinä teimme Iitun kanssa pitkän kävelylenkin metsässä, Sani sai luvan jäädä kotiin lepäilemään. Sanin kanssa ulkoillaan jo vähän rauhallisempaan tahtiin.

Täällä siis kaikki edelleen hyvin, odotellaan rauhassa ja seuraillaan tilanteen kehittymistä.

21.12.2009 Hieman toiverikkaana olen Sanin masua katsellessani ajatellut, että tällä kertaa pentuja voisi olla jopa enemmän kuin aikaisemmin, vatsa on pyöristynyt melko mukavasti. Ja niinhän siinä sitten röntgenkuvan mukaankin on käynyt, viisi pientä selkärankaa näkyi kuvissa. Nyt vaan toivotaan, että synnytys sujuu hienosti ja pennut ovat virkeitä ja elinvoimaisia.
30.11.2009

Simpuran Salamatassulle "Sisulle" omistajineen mielettömän paljon ONNEA hienosta saavutuksesta viikonloppuna Turun näyttelyssä, ensimmäinen SERT plakkarissa!

Viikonloppuna oli myös toinen iloinen tapahtuma, neljän viikon odotuksen jälkeen pääsin muuttamaan omaan kotiin, jota nyt laittelen kuntoon pikku hiljaa. Sani ja Iitu tutkivat paikkoja innokkaasti ;) 

Sanin tiineys etenee normaaliin tahtiin, nyt on selvästi havaittavissa lievää pahoinvointisuutta. Puoliväli koittaa kohta, aika suorastaan lentää siivillä... Ultran jätämme väliin, röntgenkuva 7 tiineysviikon jälkeen kertoo sitten tarkemmin, mitä odotettavissa on.

02.11.2009

Hiljaiseloa kotisivuilla on jatkunut pitkään... Takana on muutto Sanin ja Iitun kanssa Lempäälän keskustaan ja totuttautumista uuteen elämäntilanteeseen vuokra-asunnossa kerrostalossa. Joulukuun alusta muutamme taas, nyt omaan kotiin ;) Asuntokaupat tehdään vielä tällä viikolla.

Mutta kenneltoiminta jatkuu rakkaana harrastuksena. Sanin juoksut tosiaan ovat alkaneet kaksi kuukautta etuajassa ja haaveet samanaikaisista pennuista Iitun kanssa ovat nyt hieman hiipumassa. Joka tapauksessa hain Tommyn meille vierailulle sunnuntai-iltana ja astutukset ovat onnistuneet hienosti. Tommy on todellinen arvokas herrasmies, hommat hoidetaan mutta muuten ei turhia hötkyillä.

sani_ja_tommy.jpgtommy_ja_sani.jpg

22.08.2009

Tänään olimme Nokian näyttelyssä. Mukana oli omista koiristani Iitu ja Alma, Iitu sai EH:n ja Alma H:n. Paikalla oli Sanin ensimmäisestä pentueesta myös Alman sisko Sini, ja Sini saikin tänään ensimmäisen ERI:n ja palkittiin 3. parhaana narttuna ja sai varasertin. Onnittelut! Päivän potin vei Yacatis-koirat Sisu ja Muusa, onnea omistajille ja kasvattajalle!

16.08.2009 Perjantaina hain Ruotsista Suomeen uuden urospennun, joka on viralliselta nimeltään Leonberget´z Arctic Ocean alias Elvis. Elvis hurmasi minut heti, ihanan avoin, reipas ja rohkea sekä ihmisystävällinen pikkupoika ja lisäksi aivan upean näköinen töpöhäntä. Elvistä en valitettavasti voi pitää itse, vaan sille löytyi hyvä sijoituskoti Kangasasalan Ruutanasta. Onnea vaan Elvikselle ja koko perheelle, toivottavasti yhteiselo tuo paljon ilon ja onnen hetkiä. Elviksestä tulee tarkempia tietoja Koiramme -otsikon alle, kunhan keritään...
26.07.2009

Viikolla saimme mieluisia vieraita, kun Sanin toisesta pentueesta sijoituskoirani Ilona kävi vierailulla pikkuemäntänsä Veran kanssa. Oli ilo nähdä, miten hyvin kumppanukset tulivat keskenään toimeen. Kiitokset vierailusta, pikku ystävät!

ilona_ja_vera_2307.jpgilona_2307_2.jpg

19.07.2009

Suomen Seurakoirayhdistyksen päänäyttely oli tänään Heinolassa. Paikalla oli vain kolme pihakoiraa, syy lienee osittain muuttuneen paikan ja ajan. Mutta meille päivä oli hyvä. Iitu sai ERInomaisen, SERTin ja oli rotunsa paras. Arvostelussa kehuttiin mm. Iitun hyvää luonnetta.

iitu_ssky.jpgiitu_ssky2.jpg

 

Jäimme tietysti ryhmäkehäänkin rotua edustamaan, vaikkakaan sijoituksia ei tullut. Onnittelut myös Kesselle ja Örrille hienoista tuloksista.

 12.07.2009

 

Tänään ajelimme Iitun kanssa Laukaalle näyttelyyn. Iitu sai tulokseksi EH, arvostelussa sanotaan mm. näin: "Erittäin hyväntyyppinen, miellyttävän luonteinen narttu, jolla sopiva raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Rauhallinen esiintyjä"  Onneksi saimme juuri pihakoirakehän ajaksi sateen taukoamaan ja aurinkokin pilkahti esiin.

img_1309.jpgimg_1297.jpg 

Niin, piti vielä kertomani, että viimeiset kehäsihteeriharjoittelut on tehty Hämeenlinnassa 27.-28.6.2009, nyt olen siis pätevöitynyt kehätoimitsijaksi ja virallinen toimitsijakorttikin saapui jo tällä viikolla!

 07.06.2009

Takana täynnä tapahtumia oleva viikonloppu. Lähdin jo perjantaina Iitun kanssa Saloon Marialle, koska lauantaiaamusta menimme Salon näyttelyyn kehätoimitsijoiksi. Maria pyöritti kehää, minä kirjoitin arvostelut, koiria oli kehässä peräti 79 . Nyt on kolmas harjoittelu tehty, pari vielä jäljellä pätevöitymiseen.

Sunnuntaina olikin sitten samaisessa näyttelyissä pihakoirien vuoro ja Iitu oli yksi 18 ilmoittautuneesta. Iitun tasainen EH-putki katkesi ja Iitun sai nyt ERInomaisen ja lisäksi oli paras narttu-kilpailussa neljäs. Ja arvatkaapa, olinko tyytyväinen! Onnea kaikille voittaneille ja sijoittuneille ja hienoja tuloksia saaneille ihanille pihiksille.

 04.06.2009

Tänään oli SuKoKa:n kasvattaja-akatemian päättäjäiset. Kurssi on nyt käyty, portfolio tehtävineen luovutettu ja tarkastettu ja todistukseksi saatu hieno diplomi. Kurssi oli mielenkiintoinen ja antoisa, toivottavasti saamme siihen joskus jatkoa! Kiitokset kaikille ahkerille kurssikavereille ja etenkin kurssimme vetäjälle Juha Karekselle. Vaikka Nummelaan oli ajomatkaa pari tuntia, ei kertaakaan tullut mieleen, etteikö viitsisi lähteä, vaan joka kuukauden toisena keskiviikkona innokkaana lähti matkaan kuuntelemaan ja yhdessä pohtimaan koiran jalostukseen liittyviä asioita.

04.06.2009

Iitu palasi tänään kotiin oltuaan 5 päivän kesälomareissulla pikkuystävämme Elinan luona. Kaveruksilla oli kivaa, Elina sai Iitusta uskollisen seuralaisen. Iitulla olikin sopiva aika palata kotiin, illalla huomasin ensimmäiset veritipat eli kauan odotetut juoksut ovat nyt alkaneet.

22.05.2009

Uusia kotisivuja on yritetty päivittää jo pitkän aikaa, mutta nyt alkavat olla siinä kunnossa,että  sivut voi ottaa käyttöön. Toisilta sivuilta on vielä linkitys vanhoille kotisivuille eli ne toimivat yhä edelleen, mutta niitä ei enää päivitetä.